Jeugdtheater 12-18 jaar

Een unieke theaterervaring op maat van de jongeren

De interactieve en betrokken voorstellingen van Studio Gekko moedigen jongeren uit het secundair onderwijs aan om hun eigen gedachten en ideeën te delen, wat hun zelfvertrouwen en creativiteit versterkt.Bij Studio Gekko begrijpen we de kracht van jeugdtheater als een inspirerende en educatieve ervaring die jonge geesten voedt en vormgeeft.

 

Jeugdtheater voor jongeren tussen 12 en 18 jaar

Studio Gekko biedt jongeren tussen 12 en 18 jaar een buitengewone theaterervaring en behandelt relevante thema’s uit hun leefwereld op een boeiende en ludieke manier. Door deze onderwerpen zoals smartphones, cyberpesten of vriendschap, op een speelse en toegankelijke manier te brengen worden jongeren uitgedaagd om na te denken, vragen te stellen en samen het verhaal te maken.

Bij Studio Gekko krijgt u geen hapklare brokken. We geloven namelijk dat jongeren uit het secundair onderwijs de slimste mensen ter wereld zijn en willen hen de ruimte geven om dit te bewijzen! Door interactieve en betrokken voorstellingen moedigen we hen aan om actief deel te nemen aan het verhaal. Ze worden aangemoedigd om hun eigen gedachten en ideeën te delen, wat hun zelfvertrouwen en creativiteit versterkt.

Ontdek ons flexibel aanbod jeugdtheater voorstellingen

Ons flexibel aanbod zorgt ervoor dat we elke voorstelling op een locatie naar keuze kunnen brengen. Als school of gemeentebestuur kiest u dus zelf waar we onze voorstelling brengen. We zoeken graag met u naar de ideale uitwerking.

Fightclub
over geweld, grensoverschrijding en jongerenwelzijn
1e - 2e – 3e graad secundair
Meer info
Master Media
over mediawijsheid en digitale geletterdheid
1e en 2e graad secundair
Meer info
Harde Noten
over pesten, echtscheiding en vriendschap
1e graad secundair
Meer info
Shame
over cyberpesten, sexting en privacy
1e en 2e graad secundair
Meer info
Slaaf
over verslaving, genotsmiddelen en hulpverlening
2e – 3e graad secundair
Meer info
Vallen
over onverdraagzaamheid, opgroeien en extremen
1e - 2e – 3e graad secundair
Meer info