Kleutertheater van 2,5 tot 5 jaar

Kleutertheater: een magische wereld van gevoelens, vertrouwen en dromen voor de allerkleinsten

Studio Gekko’s kleutertheater is een betoverende ervaring met voorstellingen die speciaal zijn ontworpen voor kinderen tussen 2,5 en 5 jaar oud. Ze bieden de allerkleinsten een veilige en stimulerende omgeving om hun gevoelens te verkennen.

Want bij Studio Gekko begrijpen we de emoties van kleuters: dankzij kleurrijke personages en levendige voorstellingen worden emoties zoals blijdschap, verdriet, boosheid en angst op een begrijpelijke en toegankelijke manier gepresenteerd en worden ze aangemoedigd om deze emoties verder te begrijpen en zich te uiten. Dit bevordert hun emotionele ontwikkeling en helpt hen empathie te tonen naar anderen.

 

Kleutertheater = koesteren van dromen en verbeeldingskracht

In de wereld van Studio Gekko komen de dromen en fantasieën van kleuters tot leven. Door spannende avonturen en betoverende verhalen inspireren we kleuters om hun verbeeldingskracht te gebruiken en te geloven dat alles mogelijk is! We laten kleuters zien dat hun dromen waardevol zijn en dat hun fantasieën grenzeloos zijn. Dit stimuleert creatief denken en stimuleert een liefde voor verhalen en verbeelding.

Studio Gekko maakt kleutertheater onvergetelijk en laat een blijvende indruk achter op jonge geesten.

Ontdek ons flexibel aanbod kleutertheater voorstellingen

Ons flexibel aanbod zorgt ervoor dat we elke voorstelling op een locatie naar keuze kunnen brengen. Als school of gemeentebestuur kiest u dus zelf waar we onze voorstelling brengen. We zoeken graag met u naar de ideale uitwerking.

Blokken
over gezond zijn, samenwerken, samen bouwen en de handen uit de mouwen steken
peuter en kleuter
Meer info
Helden
over zorg dragen, vertrouwen en buiten de lijntjes kleuren
kleuter
Meer info
De vliegende pinguïn
over dieren, durven en dromen
kleuter
Meer info
Karel's groot avontuur
over ontdekken, gevoelens, vriendschap en avontuur
peuter en kleuter
Meer info
De grote Meneer Oei talentenshow
over talenten, dromen, vrienden en muziek
kleuter
Meer info