Kindertheater over Jeugdboekenmaand 2024 thema Sport en Spel

Coach Boekie

Ieder jaar presenteert het creatieve team van Studio Gekko u met veel enthousiasme een origineel verteltheater, in het kader van de Jeugdboekenmaand.

Het thema 2024 SPORT & SPEL werkten we uit in de interactieve en grappige verteltheatervoorstelling COACH BOEKIE. Deze voorstelling legt steeds duidelijke links met boeken uit de bib.

Coach Boekie is een trainer van lees- en schrijfatleten, hij zorgt voor een gezonde geest in een gezond lichaam, zowel bij de lezer als bij het boek. Want ook onze boeken moeten gezond zijn: blozende letters en een kleurrijke kaft, geen kreuken en scheuren, wel fit en monter om gelezen te worden.

Op naar de boekengym voor boekstretchen, boekheffen, kaftcardio en letterfitness. Boek en lezer moeten in topvorm zijn. Een atleet moet veel slapen, gezond eten en drinken, maar ook veel boeken lezen. Coach Boekie begeleidt je tijdens een origineel trainingskamp voor toplezers en laat je deelnemen aan de Olympische Boekenspelen.

COACH BOEKIE is een gezonde theatervertelling, interactief en uitdagend, en met een vrolijke lach. Over het plezier en de heilzame werking van lezen en schrijven, en boeken als gezond medicijn. Word jij leesatleet?

 
  • Doelgroep: 3e kleuter - 1e-2e-3 graad lagere school
  • Speelduur: 45 min
  • Thema’s: boeken – lezen - Jeugdboekenmaand 2024 thema Sport en Spel