Kindertheater over drukte, stress, Internet, smartphones, rust en natuur

De Bank

In dit meeslepend en grappig verhaal voel je eerst de stress van het hoofdpersonage, daarna de rust. Maar zelden was theater zo herkenbaar voor jong en minder jong.

Opzij opzij opzij, maak plaats maak plaats maak plaats, we hebben ongelofelijke haast. We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan!

Thomas duikt elke dag zijn drukke leven in, met getoeter en gebel, files en lawaai! Maar hij droomt van een rustig plekje op het platteland, ver weg van de stad. Waar hij op een bankje zit, luisterend naar geritsel in het struikgewas, turend over groene weiden.

Thomas gaat op zoek naar rust, naar een glimlach op zijn gezicht, en trekt de natuur in. We hebben maar een paar minuten tijd.

‘Wat een toffe voorstelling was dat, heel herkenbaar ook, de drukte van opstaan en naar school en werk gaan, heel goed gespeeld.’juf Kim
‘Heel meeslepend verteld door de acteur, iedereen leefde mee en herkende veel dingen uit z’n eigen leven, zowel de kinderen als leerkrachten. Proficiat.’directeur Hans
 
  • Doelgroep: 1e-2e -3e graad lagere school
  • Speelduur: 50 min
  • Thema’s: drukte – stress – internet – smartphones – rust en stilte - natuur